Taika-korut korublogi

Mitä joululahjaksi 2020? 🎁

marraskuu 20, 2020 4 min

Joulu lähestyy - jälleen kerran. Vaikka joulu on rauhoittumisen aikaa, niin monelle siihen kuuluvat pienet paketit läheisille. Miten valitsen oikean lahjan? Mitä haluan sillä sanoa? 
Lue lisää

Syksyn 2020 korutrendit

lokakuu 08, 2020 1 min

Syksy ja syksyn trendit ovat täällä. Korutrendeihin vaikuttavat tällä hetkellä neljä eri suuntausta. Lue, mitkä ne ovat. Oletko samaa mieltä?
Lue lisää

Korut verkkokaupasta? Viisi vinkkiä jotta onnistut

syyskuu 03, 2020 4 min

Korun design on tärkeä asia korun ostamisessa, mutta jos tuote ei vastaakaan ominaisuuksiltaan toiveitasi, on tuloksena pettymys ja korun palautus. Lue viisi vinkkiä, miten onnistut paremmin korun ostamisessa netistä!
Lue lisää

Sormuksen valintaopas

elokuu 14, 2020 5 min

Haluaisitko sormuksen, joka saisi sormesi näyttämään kauniimmilta?
Tuntuuko sinusta, että jostakin syystä sormukset eivät vain sovi sinulle? Tämä artikkeli kertoo miten valita oikea sormus juuri sinun sormillesi.

Lue lisää

Kaulakorujen koko - huomioi nämä 4 asiaa

elokuu 12, 2020 4 min

Hyvä kaulakoru istuu kantajansa päällä kauniisti ja sen muotokieli, käytetyt materiaalit ja korun koko sopivat kantajalle. Tässä blogikirjoituksessa käymme läpi neljä tärkeintä seikkaa, jotka tulee ottaa huomioon kaulakorua valittaessa. 
Lue lisää

Symbolit koruissa - mitä ne merkitsevät?

heinäkuu 04, 2020 3 min

Symbolit viestivät ihmisiä koskettavaa viestiä ja ovat tehneet sitä jo vuosisatojen ajan. Sydän, Risti, Ikuisuus, Elämänpuu, Suojelusenkeli, Enkelinsiipi, Onnenapila ja Ankkuri. Mitä ne viestivät koruissa?
Lue lisää

Korukivet - mitä ne ovat ja mitä ne kertovat

kesäkuu 10, 2020 3 min

Korukivet ja korukivi-korut ovat ihastuttavan kauniita itsessään. Niiden sanotaan lisäksi viestittävän merkityksiä sekä voimaannuttavan käyttäjäänsä.

Lue lisää

Aidot helmet, mitä ne ovat

toukokuu 19, 2020 3 min

Mitä tarkoitetaan, kun puhutaan aidoista helmistä? Ovatko kasvatetut helmet aitoja helmiä? Lue tästä blogista perustietoutta aidoista helmistä.
Lue lisää

Mitä lahjaksi Ylioppilaalle 2020?

toukokuu 14, 2020 2 min

Koulunkäynti ei tänä keväänä mennyt normaalia rataa, vaan sitä värittivät erikoisaikataulut & -järjestelyt. Onneksi tämä ei estänyt ylioppilaaksi tulemista. Teimme sinulle listan nuorten lahjatoiveista. 

Lue lisää

Näin tunnistat laadukkaan korun

toukokuu 12, 2020 4 min

Miten tunnistat laadukkaan korun? Onko korun laatu vain mielipideasia, vai onko sillä myös mitattavia ominaisuuksia? Lue yhdeksän kohtaa joista korun laatu muodostuu
Lue lisää

Isot korvakorut - huomioi 5 asiaa ennen ostamista

tammikuu 30, 2020 4 min

Tiedätkö, mihin 5 asiaan sinun pitäisi kiinnittää huomiotasi, kun valitset korvakoruja? Käyttötilanne. Kasvojesi muoto. Tyylisi. Hiuksesi. Silmälasisi. Mitä muuta? Lue lisää blogikirjoituksesta.
Lue lisää

Korumateriaalit ja allergia

maaliskuu 07, 2019 5 min

Saatko uusista korvakoruista punoitusta tai kutinaa? Aiheuttaako kaulakorun metalli ärsytystä niskassa? Mitkä ovat turvalliset korumateriaalit, jotka eivät aiheuta allergioita? Vinkit koruallergioiden välttämiseksi.

Lue lisää