Meistä

Tarinamme

Taika-korut syntyi vuonna 2009 Espoossa ja on kasvanut nykyisellään verkkokaupaksi, jossa on laaja valikoima hopea- ja kultakoruja, mutta myös edullisempia nahka- ja korukivikoruja.

Yrityksemme työllistää Riikan ja Eedin lisäksi ammattitaitoisia hopea- ja kultaseppiä sekä korusuunnittelijoita yhteistyöyrityksissämme Suomessa, Italiassa, Saksassa ja Englannissa.

Kenelle Taika-korut on suunnattu?

Asiakkaamme ovat kaikenikäisiä naisia ja miehiä, jotka haluavat näyttää huolitelluilta. Korut ovet heille osa pukeutumista.

Mutta yhtä paljon myös henkilöille, jotka haluavat antaa pitkäikäisen lahjan itselleen tai läheiselleen. Suosittuja ovat kummi-, rippi-, ylioppilas- ja valmistautujaislahjat.

Asiakkaamme arvostavat laatua ja aitoja materiaaleja. Mutta myös mahdollisuutta antaa lahja, joka ottaa huomioon lahjansaajan henkilökohtaiset ominaisuudet tai persoonallisuuden. 

Miksi ostaisit Taika koruilta?

  • Olemme 100% kotimainen verkkokauppa
  • Laajasta valikoimasta löydät oikeat korut moneen eri tarkoitukseen
  • Saat tilauksesi nopeasti omasta varastosta. Lähetämme tilauksesi yleensä jo seuraavana päivänä. Tilauksesi on perillä muutamassa arkipäivässä
  • Paljon eri maksuvaihtoehtoja
  • Tehty rakkaudella. Korut on valmistettu huolella, käsityötä ja modernia tekniikkaa hyödyntäen. Näin saat rahoillesi vastinetta.

Annamme hyvän kiertää

Vastuullisuus on mukana toiminnassa. Esimerkkinä sosiaalisesta vastuusta on yhteistyömme Naisten Pankin kanssa.

Kannamme huolta ympäristöstä käyttämällä kierrätyshopeaa ja -kultaa. Pyrimme vähentämään pakkausjätteen määrää ja olemme vaihtaneet pakkauksemme ympäristöystävällisiin materiaaleihin. Korumme ovat valmistettu RJC:n (Responsible Jewelry Council) periaatteita noudattaen, joissa huomioidaan ihmisoikeudet, työntekijöiden oikeudet, terveys, turvallisuus ja ympäristö.

Espoossa 2024
Riikka ja Eedi

Suomalainen verkkokauppa Taika-korut