MEISTÄ

Ajatonta kauneutta elämäsi pituiselle matkalle

Kierre kaulakoru

Perustaja Riikka Vermas

Voiko ajattoman kaunista ja laadukasta korua saada edullisesti?

Vuoden 1998 keväällä sain silloisen työpaikkani vuosibouksen, jolla olin jo pitkään suunnitellut hankkivani siihen mennessä kalleimman koruni, kultaisen box-tyyppisen ranneketjun. Sitä ketjua pidän vieläkin, tyylikkään ajaton malli näyttää edelleen hyvältä. 

Pidän kuitenkin monesta muustakin asiasta ja perheen kasvaessa en voinutkaan kanavoida kaikkia tulojani itseeni. Voisiko kestävää, naisellista ja laadukasta tyyliä saada edullisemmin?

Taika-korut syntyi vuonna 2009 tästä pohdinnasta:
Taika-korut on kaikille, jotka arvostavat ajatonta, kestävää ja naisellista tyyliä. Haluan jokaiselle naiselle korurasian, joka ei muutu tunkkaiseksi ja menetä käyttöarvoaan vuosikymmenten vaihtuessa. Haluan uskoa, että laatua saa myös kohtuullisella hinnalla. Haluan uskoa, että tämä kaikki voidaan tehdä vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen. 

Kenelle

  • ❤︎ Sinulle, joka arvostat ajatonta, kestävää ja naisellista tyyliä. 
  • ❤︎ Sinulle, joka haluat edustavuutta ja tyyliä hienovaraisin vivahtein ja yksityiskohdin.  
  • ❤︎ Sinulle joka haluat olla varma, että korusi istuvat kauniisti ja sopivat kaikkiin tilanteisiin. 
  • ❤︎ Sinulle, joka yksinkertaisesti vaadit koruiltasi enemmän. 
Kielo hopeakaulakoru
Kangasvuokko kaulakoru

Missiomme

Tuoda kauneutta ja hyvää mieltä sinun elämääsi.

Kauneus piilee yksityiskohdissa. Korut ovat  suunniteltu viimeistä yksityiskohtaa myöten esteettisesti silmiä hiveleviksi. Korumme näyttävät kauniilta kantajansa päällä jokaisesta katselukulmasta, jokaisena päivänä, vuodesta toiseen, tuoden sinulle iloa ja hyvää mieltä. 

Tarjota parasta muotoilua ja luotettavuutta kilpailukykyiseen hintaan

Hyvä muotoilu tekee korusta ymmärrettävän. Se on myös huomaamatonta ja rehellistä.  Hyvin muotoiltu ja suunniteltu koru kestää aikaa ja se toimii myös käytännössä. Hyvä muotoilu on lisäksi sellaista, johon asiakkaillamme on varaa.

Topaasi korvakorut
icon image

Tehty rakkaudella suomalaiselle naiselle 

Paitsi että korusi on kaunis, korusi toimii vuosia käytössä. Teemme korusi huolella parasta käsityötä kunnioittaen ja modernia tekniikkaa hyödyntäen. Ylitämme standardin, jotta sinä saat rahallesi vastinetta. 

icon image

50.000 myytyä korua

Suomalainen nainen arvostaa yksinkertaista ja klassista muotokieltä. Häivähdys skandinaavista - ei liian prameaa. Sopii monen asusteen kanssa. Siitä on hyvä design tehty. Näin asiakkaamme ovat äänestäneet – ja me olemme kuunnelleet. 

icon image

Annamme hyvän kiertää

Vastuullisuus ei voi olla jotain päälle liimattua vaan sen täytyy olla syvällä toiminnassa. Esimerkkeinä sosiaalisesta vastuusta on yhteistyömme  Naisten Pankin kanssa. Kannamme huolta ympäristöstä lisäämällä kierrätyshopean käyttöä ja olemme vaihtaneet pakkauksemme ympäristöystävällisiin materiaaleihin. Uskomme, että laittamalla hyvän kiertämään kaikki voittavat. 

Takaisin verkkokauppaan