Toimitus suoraan kotiin 3,90€. Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksessa.

0

Ostoskorisi on tyhjä


Koru on merkityksen antaja ja kantaja

Koru on aikaa kestävä muisto hetkestä ja antajasta. Koru itsessään on sekä merkityksen antaja että kantaja.

Mitä haluat lahjallasi viestiä? Rakastan. Välitän. Haluan ilahduttaa ja inspiroida. Vai jotain muuta?

Ihmisiä ja lahjatarpeita on erilaisia. Toivottavasti nämä vinkit ovat hyödyksi, kun etsit lahjaa läheisillesi ja ystäville.

Joululahjaideoita niin pienemmille kuin suuremmillekin

Joululahjaideat nuoreille

Nuorten korut saattavat tuntua haastavilta moninaisten makumieltymysten vuoksi. Yleisesti kuitenkin pienemmät ja sirommat korut ovat enemmän nuorten mieleen. Samaten nuoret painottavat merkitystä ja persoonallisuuden huomioon-ottamista. Esim. kirjain- ja kuukausikorut ovat siksi mainio valinta.

Suositut korut nuorille

Joululahjaideat aikuiselle naiselle

Kaikille, jotka arvostavat ajatonta, kestävää ja naisellista tyyliä. Taika-korut ovat uteliaille ja itsenäisille ihmisille: yksilöllisiä, hienostuneita ja ajattomia. Valmistettu suurella sydämellä, parasta käsityötä kunnioittaen.

Suositut korut naisille

Kultaiset riipukset ja kaulakorut

Kultakoru on arvostettu ja kestävä valinta, jonka arvo säilyy. Kullan lämmin sävy sopii lähes kaikille. Toisekseen, kultakorut kokevat parhaimmillaan kovinta nousukautta vuosiin. Laadukkaat kultariipukset ja kaulakorut löydät meiltä edulliseen hintaan.

Kultaiset riipukset ja kaulakoru

Lahjat alle 39€

Jotain kivaa pitäisi saada, mutta edullisesti? Ei huolta, laadukkaita lahjoja saa myös pienellä rahalla. Täältä löydät aitoja hopeakoruja sekä nahka- ja kivikoruja alle neljänkympin!

Lahjat alle 39€