Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin!

0

Ostoskorisi on tyhjä

1 min

Syksy ja syksyn trendit ovat täällä. Tämä syksy ja vuosi jää historiaan erilaisena ja erityisenä. Korona vaikuttaa paljon meidän ihmisten käyttäytymiseen, ja siksi myös trendeihin.

Etätyö on tullut jäädäkseen

Monilla aloilla ja yrityksissä teemme paljon etätyötä. Siinä on paljon hyvää, mutta tietenkin myös haasteita. Työn ja vapaa-ajan erottaminen on vaikeampaa. Helposti alkaa olemaan ”aina töissä”. On suositeltu, että tekisi ”työmatkan” eli kävelisi esim korttelin ympäri ennen töiden alkua. Lisäksi ”pukeutuminen” (mitä se nyt ikinä tarkoittaakaan) antaa ryhtiä päivään. On myös kivempi olla videopalaverissa, kun näyttää säädylliseltä, eikä ole juuri heränneen näköinen.

Korvakorujen merkitys lisääntyy. Niillä saat helposti asustettua itsesi ”pukeutuneeksi”. Näkyvät myös kivasti videopalavereissa.

  Kriisin jälkeen tarvitaan iloa

  Toisen Maailmansodan jälkeen Christian Dior loi ”New Look” suuntauksen, jossa ajatuksena oli tuoda iloa, vapauttaa nainen vanhoista pukeutumissäännöistä sekä myydä unelmaa ”vanhoista hyvistä ajoista”.

  Meidän kriisimme ei ole vielä ohi, mutta ilolle on kyllä varmasti tarvetta. Koruissa se näkyy isoina koruina, varsinkin korvakoruissa. Sekä värien käyttönä niin korvakoruissa, kaulakoruissa kuin sormuksissakin.

   

   

  Ikuiset ystävät korvakorut
   

   

  Paluu minimalismiin

  Tarve ’perusasioiden’ äärelle & minimalismiin palaamisesta voimistuu usein vaikeina aikoina. Minimalismiin kuuluu myös ajatus kestävästä kehityksestä sekä siitä, että ostetaan laadukkaita tuotteita, jotka kestävät aikaa ja joista on iloa pitkään. Ajatus trendikkäistä ns. kertakäyttö-vaatteista ja rihkamasta on vastoin minimalismia.

  Koruissa tämä trendi näkyy ajattomien klassikoiden suosiolla. Ne ovat usein yksinkertaisen tyylikkäitä.

    

  Pehmeyttä ja pehmeitä värejä syksyyn

  Lisääntynyt etätyö sekä muutoinkin enemmän kotona oleskelu vähentää ns. virallista pukeutumista. Syksyn yhtenä trendinä on yksiväristen, ihanan pehmeiden villapaitojen ja villatakkien käyttäminen. Niitä sitten asustetaan sopivasti tuomaan vaihtelua.

  Korut, varsinkin pitkät ketjut, ovat oivallisia villapaitojen kanssa, antavat ”sitä jotakin” asukokonaisuuteen. Myös syksyn värit heräävät henkiin näin ruska-aikana.

    

   Sormuksen valintaopas

   Sormuksen valintaopas

   5 min

   Haluaisitko sormuksen, joka saisi sormesi näyttämään kauniimmilta?
   Tuntuuko sinusta, että jostakin syystä sormukset eivät vain sovi sinulle? Tämä artikkeli kertoo miten valita oikea sormus juuri sinun sormillesi.

   Lue lisää
   Korumateriaalit ja allergia

   Korumateriaalit ja allergia

   5 min

   Saatko uusista korvakoruista punoitusta tai kutinaa? Aiheuttaako kaulakorun metalli ärsytystä niskassa? Mitkä ovat turvalliset korumateriaalit, jotka eivät aiheuta allergioita? Vinkit koruallergioiden välttämiseksi.

   Lue lisää
   Korukivi-korut

   Korukivet - mitä ne ovat ja mitä ne kertovat

   3 min

   Korukivet ja korukivi-korut ovat ihastuttavan kauniita itsessään. Niiden sanotaan lisäksi viestittävän merkityksiä sekä voimaannuttavan käyttäjäänsä.

   Lue lisää