Toimitus suoraan kotiin 2,90€. Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksessa.

0

Ostoskorisi on tyhjä

Syksyn 2020 korutrendit

lokakuu 08, 2020 1 min

Syksyn 2020 korutrendit

Syksy ja syksyn trendit ovat täällä. Tämä syksy ja vuosi jää historiaan erilaisena ja erityisenä. Korona vaikuttaa paljon meidän ihmisten käyttäytymiseen, ja siksi myös trendeihin.

Etätyö on tullut jäädäkseen

Monilla aloilla ja yrityksissä teemme paljon etätyötä. Siinä on paljon hyvää, mutta tietenkin myös haasteita. Työn ja vapaa-ajan erottaminen on vaikeampaa. Helposti alkaa olemaan ”aina töissä”. On suositeltu, että tekisi ”työmatkan” eli kävelisi esim korttelin ympäri ennen töiden alkua. Lisäksi ”pukeutuminen” (mitä se nyt ikinä tarkoittaakaan) antaa ryhtiä päivään. On myös kivempi olla videopalaverissa, kun näyttää säädylliseltä, eikä ole juuri heränneen näköinen.

Korvakorujen merkitys lisääntyy. Niillä saat helposti asustettua itsesi ”pukeutuneeksi”. Näkyvät myös kivasti videopalavereissa.

  Kriisin jälkeen tarvitaan iloa

  Toisen Maailmansodan jälkeen Christian Dior loi ”New Look” suuntauksen, jossa ajatuksena oli tuoda iloa, vapauttaa nainen vanhoista pukeutumissäännöistä sekä myydä unelmaa ”vanhoista hyvistä ajoista”.

  Meidän kriisimme ei ole vielä ohi, mutta ilolle on kyllä varmasti tarvetta. Koruissa se näkyy isoina koruina, varsinkin korvakoruissa. Sekä värien käyttönä niin korvakoruissa, kaulakoruissa kuin sormuksissakin.

   

   

  Ikuiset ystävät korvakorut
   

   

  Paluu minimalismiin

  Tarve ’perusasioiden’ äärelle & minimalismiin palaamisesta voimistuu usein vaikeina aikoina. Minimalismiin kuuluu myös ajatus kestävästä kehityksestä sekä siitä, että ostetaan laadukkaita tuotteita, jotka kestävät aikaa ja joista on iloa pitkään. Ajatus trendikkäistä ns. kertakäyttö-vaatteista ja rihkamasta on vastoin minimalismia.

  Koruissa tämä trendi näkyy ajattomien klassikoiden suosiolla. Ne ovat usein yksinkertaisen tyylikkäitä.

    

  Pehmeyttä ja pehmeitä värejä syksyyn

  Lisääntynyt etätyö sekä muutoinkin enemmän kotona oleskelu vähentää ns. virallista pukeutumista. Syksyn yhtenä trendinä on yksiväristen, ihanan pehmeiden villapaitojen ja villatakkien käyttäminen. Niitä sitten asustetaan sopivasti tuomaan vaihtelua.

  Korut, varsinkin pitkät ketjut, ovat oivallisia villapaitojen kanssa, antavat ”sitä jotakin” asukokonaisuuteen. Myös syksyn värit heräävät henkiin näin ruska-aikana.

       Myös Taika-korut korublogi

   Mitä joululahjaksi 2020? 🎁
   Mitä joululahjaksi 2020? 🎁

   marraskuu 20, 2020 4 min

   Joulu lähestyy - jälleen kerran. Vaikka joulu on rauhoittumisen aikaa, niin monelle siihen kuuluvat pienet paketit läheisille. Miten valitsen oikean lahjan? Mitä haluan sillä sanoa? 
   Lue lisää
   Korut verkkokaupasta? Viisi vinkkiä jotta onnistut
   Korut verkkokaupasta? Viisi vinkkiä jotta onnistut

   syyskuu 03, 2020 4 min

   Korun design on tärkeä asia korun ostamisessa, mutta jos tuote ei vastaakaan ominaisuuksiltaan toiveitasi, on tuloksena pettymys ja korun palautus. Lue viisi vinkkiä, miten onnistut paremmin korun ostamisessa netistä!
   Lue lisää
   Sormuksen valintaopas
   Sormuksen valintaopas

   elokuu 14, 2020 5 min

   Haluaisitko sormuksen, joka saisi sormesi näyttämään kauniimmilta?
   Tuntuuko sinusta, että jostakin syystä sormukset eivät vain sovi sinulle? Tämä artikkeli kertoo miten valita oikea sormus juuri sinun sormillesi.

   Lue lisää