Toimitus suoraan kotiin 3,90‚ā¨. Ilmainen toimitus yli 49‚ā¨:n tilauksessa.

0

Ostoskorisi on tyhjä

3 min

Joulu lähestyy. Vaikka joulu on rauhoittumisen aikaa, niin monelle siihen kuuluvat pienet paketit läheisille. Osalle joululahjojen valinta on suhteellisen helppoa, mutta ei kaikille. Tässä vinkkejäni valintaperusteihin:

Mitä haluan kertoa lahjallani?

Johon vastaus useimmiten on....

Rakastan. Välitän. Haluan ilahduttaa ja inspiroida. 

Yritän suhtautua valintaan lempeästi ja luottaen vastaanottajan kykyyn nähdä viestini. Enkä kanna pohjatonta huolta siitä, osuuko valinta täsmällisen oikeaan. Sillä usein on myös niin, että aika nostaa toiset lahjat merkitykseltään toisia suuremmiksi. Kestävät ja merkitykselliset lahjat ovat juuri niitä. 

Tästä melko yksinkertaisesta näkökulmasta kokosin sinulle vaihtoehtoja, mikäli mietit korua lahjaksi läheisillesi. 

 

Ajattomat ja kestävät arvot - Luonto mallisto

LUONTO mallistomme korut ovat saaneet inspiraationsa Suomen luonnosta. Luonto rauhoittaa. Luonto virkistää mieltä. Luonnossa liikkuminen ja nauttiminen antaa elämään merkitystä. 


LUONTO mallistollamme on erityinen sija  - se on ensimmäinen Taika-korujen designkorumallisto. Herkkä ja ajaton muotokieli ilahduttaa, koskettaa heitä, joille klassinen kauneus on lähinnä sydäntä eivätkä halua juosta jokaisen trendin perässä.

Luonto- malliston kaulakorut ja korvakorut ovat loistava joululahja puolisolle, aikuiselle tyttärelle ja ystävälle.

Kangasvuokko-kaulakoru ja - korvakorut sekä Valkovuokko-kaulakoru ja -korvakorut ovat Luonto-malliston klassikkoja. Unohtaa ei sovi myöskään Koivikkoa ja Rantakalliota.

Käytämme Luonto-malliston koruissa sekä kiillotettua että mattapitaista hopeaa antamaan kontrastia ja kauneutta korulle. Allaolevia kuvia painamalla pääset tuotesivuille. 

RantakallioKaarna-kaulakoruLilja kaulakoru

LUONTO-sarjaan kuuluu myös muita ihastuttavia koruja, mm Lilja, Kielo, Havu ja Kaarna. 

Katso tästä kaikki LUONTO malliston korut

 

Aava meri antaa tunteen vapaudesta ja luo uskoa tulevaan - Itämeri-mallisto

Tyylik√§s¬†IT√ĄMERI¬†-korumallisto on saanut vaikutteensa It√§meren tyrskyist√§ ja kalliorannoista.¬†

IT√ĄMERI-mallistomme korut ovat hieman kookkaampia kuin esim Luonto-malliston korut. Tyrsky-kaulakoru, Purjeet-kaulakoru, Luoto-kaulakoru ja Poukama-kaulakoru ovat malliston kulmakivi√§.

Itämeri-malliston koruissa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin ja työn viimeistelyn laadukkuuteen - sillä kauneus asuu yksityiskohdissa. 

IT√ĄMERI mallistoon kuuluu my√∂s muita koruja: kaulakoruja, korvakoruja, rannekoruja ja sormuksia.

Katso t√§st√§ kaikki IT√ĄMERI malliston korut¬†

 

Kun haluat voimaannuttaa läheisiäsi - korukivi-korut

Kauneutensa lisäksi korukivien koetaan viestittävän merkityksiä sekä voimaannuttavan käyttäjäänsä. 

Käytämme koruissamme mm ruusukvartsia, ametistia, kuukiveä, kalsedonia, lapis latsulia, meripihka ja topaasia. Alla suosikkikaulakoruja. Jokaisella korukivi-kaulakorulla on myös yhteensopivat korvakorut. Korukivi-korvakoruja on nappi-, rengas- ja roikkuvia malleja.

Korukivi-mallistossamme meillä on korukivi-kaulakoruja, korukivi-korvakoruja, korukivi-rannekoruja sekä korukivi-sormuksia. 

Ruusukvartsi korvakorutTurkoosi kaulakoruAmetisti sormusRuusukvartsi rannekoru

Katso tästä kaikki korukivi-korumme

  

Tarina kahden ihmisen välisestä rakkaudesta - Symbolikorut 

Kenties tärkein syy kantaa korua sisältyy sen kertomaan tarinaan. Korun mukana toisille kulkee tarina rakkaudesta, mutta toisille se voi olla tarina selviytymisestä, kasvutarinasta, pelon voittamisesta tai omasta lapsesta.  Minkä tarinan sinä haluat kertoa?

Symbolikorut ovat erinomainen joululahja erityisesti nuorille, unohtamatta tietenkään myöskään aikuisia.

Sydän korut joululahjaksi rakkaalle

Sydän on rakkauden symboli. Se kuvastaa romanttista rakkautta. Mutta myös rakkautta ja kiintymystä perheenjäsenten tai muuten tärkeiden henkilöiden välillä.

 

 

Elämänpuu korut joululahjaksi rakkaalle

Elämänpuu on perheen, elämän jatkuvuuden ja kasvun symboli. Uuden alun, positiivisen energian sekä loistavan tulevaisuuden symboli. 

Elämänpuu korvakorutElämänpuu nahkarannekoruKultainen Elämänpuu kaulakoruHopeiset Elämänpuu korvakorut

 

Mitä muut symbolit kertovat?

Ikuisuus kuvastaa henkisyyttä, ikuista rakkautta ja voimaantumista.
Suojelusenkeli suojelee kantajaansa.
 Enkelinsiipi kuvastaa samaa.

Hopearannekoru IkuisuusIkuisuus nahkarannekoruSuojelusenkeli kaulakoruIkuisuus rannekoruEnkelinsiipi kaulakoru

Katso tästä kaikki symboli-korumme 

 

Horoskooppi korut ovat kestosuosikkeja joululahjaksi

Upeat design-horoskooppikorumme ovat yhdistelmä ruusukultaa ja hopeaa. Horoskooppi-kaulakorumme ovat moderneja ja tarkasti viimeistelyjä, korunvalmistuksen käsityötä parhaimmillaan. Niissä yhdistyvät 925 hopea ja ruusukultaus. Horoskooppi-kaulakorut ovat suosittuja nuorten keskuudessa.

Kauris (23.12.-21.1.), Vesimies (22.1.-19.2.), Kalat (20.2.-20.3.), Oinas (21.3.-20.4.), Härkä (21.4.-20.5.), Kaksoset (21.5.-21.6.), Rapu 22.6.-22.7.), Leijona 23.7.-22.8.), Neitsyt (23.8.-22.9.), Vaaka (23.9.-23.10.), Skorpioni (24.10.-22.11.) ja Jousimies (23.11.-22.12.)

Kaksoset horoskooppikaulakoruJousimies horoskooppikaulakoruRapu horoskooppikaulakoruKalat horoskooppikaulakoruOinas horoskooppikaulakoru

Katso tästä kaikki horoskooppikaulakorut

 

 

Kultaiset kaulakorut ja korvakorut joululahjaksi 

Syd√§mesi on kultaa¬†ūüíõ¬†

On vaikea löytää mitään niin klassisen kauneuden ilmentymää kuin kultakoru. Aina ajaton ja kestävä. Kultakorut pysyvät kauniina pitkään ja niitä siirretään sukupolven yli.

Haluamme, että myös kultakoruissamme yhdistyvät puhdaslinjainen ja selkeä design sekä laadukkaat materiaalit ja työnjälki.

Osa malleista on samoja kuin hopeakoruissamme, osan malleista valmistamme vain kultaisina. Käytämme myös kultakoruissamme mattapinnan ja kiillotetun kullan leikittelyä.

Kultakoruissa olemme käyttäneet 375 kultaa (9K), pääasiassa keltakultaa, mutta osassa malleista myös valkokultaa. 

 

Kultaiset korvarenkaatKultainen RippiristiKultainen säteitä kaulakoruKultainen topaasi kaulakoruKultaiset pallo korvakorut

Katso tästä kaikki kultakorumme 

 

Korvakorut ovat joulun lahjasuosikkeja

Korvakorut ovat aina hyvin tykättyjä ja paljon käytettyjä. Ne ovat loistavia joululahjoja niin puolisolle, tyttärelle kuin ystävällekin.

Kaikki pitävät korvakoruista, ne sopivat asuun kuin asuun. Valikoimissamme on nappikorvakoruja, korvarenkaita ja roikkuvia korvakoruja. Niin isoja kuin pieniäkin. Pääasiallinen materiaali on 925 hopea. Muista myös roikkuvat puukorvakorumme sekä kimaltavat Swarovski korvakorut.

 Hopeiset Bubble korvakorutHopeiset SolmukorvakorutHopeiset Pihlaja korvakorut

Katso tästä kaikki korvakorumme


Rannekorut ovat tykättyjä joululahjoja

Korvakorujen lisäksi rannekorut ovat toivottuja joululahjoja. Niitä löytyy sekä hopeisia rannerenkaita ja ranneketjuja, korukivi-rannekoruja että nahkarannekoruja. 

  

Katso tästä kaikki rannekorumme

 

Parhaat joululahjat lapsille ja nuorille

Suurin osa Taika-korujen koruista on tarkoitettu aikuisille naisille. Mutta löytyy valikoimastamme myös ihanuuksia nuorille ja pikkutytöillekin. Niin kaulakoruja kuin korva- ja rannekoruja.
 

Katso tästä suosituimmat korut nuorille

 

Yllä on iso joukko toivelahjoja. Toivottavasti sait joululahjaideoita rakkaillesi. Jos vielä haluat tarkastaa listauksen myydyimmistä tuotteistamme, paina alla olevaa linkkiä.

Katso tästä suosituimmat korumme
Sormuksen valintaopas

Sormuksen valintaopas

5 min

Haluaisitko sormuksen, joka saisi sormesi näyttämään kauniimmilta?
Tuntuuko sinusta, että jostakin syystä sormukset eivät vain sovi sinulle? Tämä artikkeli kertoo miten valita oikea sormus juuri sinun sormillesi.

Lue lisää
Korumateriaalit ja allergia

Korumateriaalit ja allergia

5 min

Saatko uusista korvakoruista punoitusta tai kutinaa? Aiheuttaako kaulakorun metalli ärsytystä niskassa? Mitkä ovat turvalliset korumateriaalit, jotka eivät aiheuta allergioita? Vinkit koruallergioiden välttämiseksi.

Lue lisää
Korukivi-korut

Korukivet - mitä ne ovat ja mitä ne kertovat

3 min

Korukivet ja korukivi-korut ovat ihastuttavan kauniita itsessään. Niiden sanotaan lisäksi viestittävän merkityksiä sekä voimaannuttavan käyttäjäänsä.

Lue lisää