Ilmainen toimitus Suomessa yli 59‚ā¨ tilauksiin!

0

Ostoskorisi on tyhjä

NAISTEN KORUT
 • MIESTEN KORUT
 • LASTEN KORUT
 • INSPIROIDU
 • 3 min

  Joulu lähestyy. Vaikka joulu on rauhoittumisen aikaa, niin monelle siihen kuuluvat pienet paketit läheisille. Osalle joululahjojen valinta on suhteellisen helppoa, mutta ei kaikille. Tässä vinkkejäni valintaperusteihin:

  Mitä haluan kertoa lahjallani?

  Johon vastaus useimmiten on....

  Rakastan. Välitän. Haluan ilahduttaa ja inspiroida. 

  Yritän suhtautua valintaan lempeästi ja luottaen vastaanottajan kykyyn nähdä viestini. Enkä kanna pohjatonta huolta siitä, osuuko valinta täsmällisen oikeaan. Sillä usein on myös niin, että aika nostaa toiset lahjat merkitykseltään toisia suuremmiksi. Kestävät ja merkitykselliset lahjat ovat juuri niitä. 

  Tästä melko yksinkertaisesta näkökulmasta kokosin sinulle vaihtoehtoja, mikäli mietit korua lahjaksi läheisillesi. 

   

  Ajattomat ja kestävät arvot - Luonto mallisto

  LUONTO mallistomme korut ovat saaneet inspiraationsa Suomen luonnosta. Luonto rauhoittaa. Luonto virkistää mieltä. Luonnossa liikkuminen ja nauttiminen antaa elämään merkitystä. 


  LUONTO mallistollamme on erityinen sija  - se on ensimmäinen Taika-korujen designkorumallisto. Herkkä ja ajaton muotokieli ilahduttaa, koskettaa heitä, joille klassinen kauneus on lähinnä sydäntä eivätkä halua juosta jokaisen trendin perässä.

  Luonto- malliston kaulakorut ja korvakorut ovat loistava joululahja puolisolle, aikuiselle tyttärelle ja ystävälle.

  Kangasvuokko-kaulakoru ja - korvakorut sekä Valkovuokko-kaulakoru ja -korvakorut ovat Luonto-malliston klassikkoja. Unohtaa ei sovi myöskään Koivikkoa ja Rantakalliota.

  Käytämme Luonto-malliston koruissa sekä kiillotettua että mattapitaista hopeaa antamaan kontrastia ja kauneutta korulle. Allaolevia kuvia painamalla pääset tuotesivuille. 

  RantakallioKaarna-kaulakoruLilja kaulakoru

  LUONTO-sarjaan kuuluu myös muita ihastuttavia koruja, mm Lilja, Kielo, Havu ja Kaarna. 

  Katso tästä kaikki LUONTO malliston korut

   

  Aava meri antaa tunteen vapaudesta ja luo uskoa tulevaan - Itämeri-mallisto

  Tyylik√§s¬†IT√ĄMERI¬†-korumallisto on saanut vaikutteensa It√§meren tyrskyist√§ ja kalliorannoista.¬†

  IT√ĄMERI-mallistomme korut ovat hieman kookkaampia kuin esim Luonto-malliston korut. Tyrsky-kaulakoru, Purjeet-kaulakoru, Luoto-kaulakoru ja Poukama-kaulakoru ovat malliston kulmakivi√§.

  Itämeri-malliston koruissa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin ja työn viimeistelyn laadukkuuteen - sillä kauneus asuu yksityiskohdissa. 

  IT√ĄMERI mallistoon kuuluu my√∂s muita koruja: kaulakoruja, korvakoruja, rannekoruja ja sormuksia.

  Katso t√§st√§ kaikki IT√ĄMERI malliston korut¬†

   

  Kun haluat voimaannuttaa läheisiäsi - korukivi-korut

  Kauneutensa lisäksi korukivien koetaan viestittävän merkityksiä sekä voimaannuttavan käyttäjäänsä. 

  Käytämme koruissamme mm ruusukvartsia, ametistia, kuukiveä, kalsedonia, lapis latsulia, meripihka ja topaasia. Alla suosikkikaulakoruja. Jokaisella korukivi-kaulakorulla on myös yhteensopivat korvakorut. Korukivi-korvakoruja on nappi-, rengas- ja roikkuvia malleja.

  Korukivi-mallistossamme meillä on korukivi-kaulakoruja, korukivi-korvakoruja, korukivi-rannekoruja sekä korukivi-sormuksia. 

  Ruusukvartsi korvakorutTurkoosi kaulakoruAmetisti sormusRuusukvartsi rannekoru

  Katso tästä kaikki korukivi-korumme

    

  Tarina kahden ihmisen välisestä rakkaudesta - Symbolikorut 

  Kenties tärkein syy kantaa korua sisältyy sen kertomaan tarinaan. Korun mukana toisille kulkee tarina rakkaudesta, mutta toisille se voi olla tarina selviytymisestä, kasvutarinasta, pelon voittamisesta tai omasta lapsesta.  Minkä tarinan sinä haluat kertoa?

  Symbolikorut ovat erinomainen joululahja erityisesti nuorille, unohtamatta tietenkään myöskään aikuisia.

  Sydän korut joululahjaksi rakkaalle

  Sydän on rakkauden symboli. Se kuvastaa romanttista rakkautta. Mutta myös rakkautta ja kiintymystä perheenjäsenten tai muuten tärkeiden henkilöiden välillä.

   

   

  Elämänpuu korut joululahjaksi rakkaalle

  Elämänpuu on perheen, elämän jatkuvuuden ja kasvun symboli. Uuden alun, positiivisen energian sekä loistavan tulevaisuuden symboli. 

  Elämänpuu korvakorutElämänpuu nahkarannekoruKultainen Elämänpuu kaulakoruHopeiset Elämänpuu korvakorut

   

  Mitä muut symbolit kertovat?

  Ikuisuus kuvastaa henkisyyttä, ikuista rakkautta ja voimaantumista.
  Suojelusenkeli suojelee kantajaansa.
   Enkelinsiipi kuvastaa samaa.

  Hopearannekoru IkuisuusIkuisuus nahkarannekoruSuojelusenkeli kaulakoruIkuisuus rannekoruEnkelinsiipi kaulakoru

  Katso tästä kaikki symboli-korumme 

   

  Horoskooppi korut ovat kestosuosikkeja joululahjaksi

  Upeat design-horoskooppikorumme ovat yhdistelmä ruusukultaa ja hopeaa. Horoskooppi-kaulakorumme ovat moderneja ja tarkasti viimeistelyjä, korunvalmistuksen käsityötä parhaimmillaan. Niissä yhdistyvät 925 hopea ja ruusukultaus. Horoskooppi-kaulakorut ovat suosittuja nuorten keskuudessa.

  Kauris (23.12.-21.1.), Vesimies (22.1.-19.2.), Kalat (20.2.-20.3.), Oinas (21.3.-20.4.), Härkä (21.4.-20.5.), Kaksoset (21.5.-21.6.), Rapu 22.6.-22.7.), Leijona 23.7.-22.8.), Neitsyt (23.8.-22.9.), Vaaka (23.9.-23.10.), Skorpioni (24.10.-22.11.) ja Jousimies (23.11.-22.12.)

  Kaksoset horoskooppikaulakoruJousimies horoskooppikaulakoruRapu horoskooppikaulakoruKalat horoskooppikaulakoruOinas horoskooppikaulakoru

  Katso tästä kaikki horoskooppikaulakorut

   

   

  Kultaiset kaulakorut ja korvakorut joululahjaksi 

  Syd√§mesi on kultaa¬†ūüíõ¬†

  On vaikea löytää mitään niin klassisen kauneuden ilmentymää kuin kultakoru. Aina ajaton ja kestävä. Kultakorut pysyvät kauniina pitkään ja niitä siirretään sukupolven yli.

  Haluamme, että myös kultakoruissamme yhdistyvät puhdaslinjainen ja selkeä design sekä laadukkaat materiaalit ja työnjälki.

  Osa malleista on samoja kuin hopeakoruissamme, osan malleista valmistamme vain kultaisina. Käytämme myös kultakoruissamme mattapinnan ja kiillotetun kullan leikittelyä.

  Kultakoruissa olemme käyttäneet 375 kultaa (9K), pääasiassa keltakultaa, mutta osassa malleista myös valkokultaa. 

   

  Kultaiset korvarenkaatKultainen RippiristiKultainen säteitä kaulakoruKultainen topaasi kaulakoruKultaiset pallo korvakorut

  Katso tästä kaikki kultakorumme 

   

  Korvakorut ovat joulun lahjasuosikkeja

  Korvakorut ovat aina hyvin tykättyjä ja paljon käytettyjä. Ne ovat loistavia joululahjoja niin puolisolle, tyttärelle kuin ystävällekin.

  Kaikki pitävät korvakoruista, ne sopivat asuun kuin asuun. Valikoimissamme on nappikorvakoruja, korvarenkaita ja roikkuvia korvakoruja. Niin isoja kuin pieniäkin. Pääasiallinen materiaali on 925 hopea. Muista myös roikkuvat puukorvakorumme sekä kimaltavat Swarovski korvakorut.

   Hopeiset Bubble korvakorutHopeiset SolmukorvakorutHopeiset Pihlaja korvakorut

  Katso tästä kaikki korvakorumme


  Rannekorut ovat tykättyjä joululahjoja

  Korvakorujen lisäksi rannekorut ovat toivottuja joululahjoja. Niitä löytyy sekä hopeisia rannerenkaita ja ranneketjuja, korukivi-rannekoruja että nahkarannekoruja. 

    

  Katso tästä kaikki rannekorumme

   

  Parhaat joululahjat lapsille ja nuorille

  Suurin osa Taika-korujen koruista on tarkoitettu aikuisille naisille. Mutta löytyy valikoimastamme myös ihanuuksia nuorille ja pikkutytöillekin. Niin kaulakoruja kuin korva- ja rannekoruja.
   

  Katso tästä suosituimmat korut nuorille

   

  Yllä on iso joukko toivelahjoja. Toivottavasti sait joululahjaideoita rakkaillesi. Jos vielä haluat tarkastaa listauksen myydyimmistä tuotteistamme, paina alla olevaa linkkiä.

  Katso tästä suosituimmat korumme
  Sormuksen valintaopas

  Sormuksen valintaopas

  5 min

  Haluaisitko sormuksen, joka saisi sormesi näyttämään kauniimmilta?
  Tuntuuko sinusta, että jostakin syystä sormukset eivät vain sovi sinulle? Tämä artikkeli kertoo miten valita oikea sormus juuri sinun sormillesi.

  Lue lisää
  Korumateriaalit ja allergia

  Korumateriaalit ja allergia

  5 min

  Saatko uusista korvakoruista punoitusta tai kutinaa? Aiheuttaako kaulakorun metalli ärsytystä niskassa? Mitkä ovat turvalliset korumateriaalit, jotka eivät aiheuta allergioita? Vinkit koruallergioiden välttämiseksi.

  Lue lisää
  Korukivi-korut

  Korukivet - mitä ne ovat ja mitä ne kertovat

  3 min

  Korukivet ja korukivi-korut ovat ihastuttavan kauniita itsessään. Niiden sanotaan lisäksi viestittävän merkityksiä sekä voimaannuttavan käyttäjäänsä.

  Lue lisää