Toimitus suoraan kotiin 2,90‚ā¨. Ilmainen toimitus yli 40‚ā¨ tilauksessa.

0

Ostoskorisi on tyhjä

Mit√§ joululahjaksi 2020? ūüéĀ

marraskuu 20, 2020 4 min

Mit√§ joululahjaksi 2020?  ūüéĀ

Joulu lähestyy - jälleen kerran. Vaikka joulu on rauhoittumisen aikaa, niin monelle siihen kuuluvat pienet paketit läheisille. Itselleni joululahjojen valinta on aina ollut suhteellisen helppoa, muuta ystäväpiirissäni on henkilöitä, joille valinta tuottaa suurempaakin tuskaa. Itse tiivistän valintaperusteeni seuraavasti:

Mitä haluan kertoa lahjallani?

Johon vastaus useimmiten on....

Rakastan. Välitän. Haluan ilahduttaa ja inspiroida. 

Toisin sanoen, yritän suhtautua valintaan lempeästi ja luottaen vastaanottajan kykyyn nähdä viestini. Enkä kanna pohjatonta huolta siitä, osuuko valinta täsmällisen oikeaan. Sillä usein on myös niin, että aika nostaa toiset lahjat merkitykseltään toisia suuremmiksi. Kestävät ja merkitykselliset lahjat ovat juuri niitä. 

Tästä melko yksinkertaisesta näkökulmasta kokosin sinulle vaihtoehtoja, mikäli mietit korua lahjaksi läheisellesi. 

 

Ajatottomat ja kestävät arvot - Luonto mallisto

LUONTO mallistomme korut ovat saaneet inspiraationsa Suomen luonnosta. Luonto rauhoittaa. Luonto virkistää mieltä. Luonnossa liikkuminen ja nauttiminen antaa elämään merkitystä. 


LUONTO mallistollamme on erityinen sija  - se on ensimmäinen Taika-korujen designkorumallisto. Herkkä ja ajaton muotokieli ilahduttaa koskettaa heitä, joille klassinen kauneus on lähinnä sydäntä eivätkä halua juosta jokaisen trendin perässä. Luonto- malliston kaulakorut ja korvakorut ovat loistava joululahja puolisolle, aikuiselle tyttärelle ja ystävälle.

Lumme-kaulakoru ja Lumme-korvakorut ovat syksyn uutuuksia. Kangasvuokko-kaulakoru ja - korvakorut sekä Valkovuokko-kaulakoru ja -korvakorut ovat Luonto-malliston klassikkoja. 

Käytämme Luonto-malliston koruissa sekä kiillotettua että mattapitaista hopeaa antamaan kontrastia ja kauneutta korulle. Allaolevia kuvia painamalla pääset tuotesivuille. 

LUONTO-sarjaan kuuluu my√∂s muita ihastuttavia koruja, mm Koivikko, Lilja, Kielo, Rantakallio, Havu ja Kaarna. (Korvakorut 25‚ā¨ - 39‚ā¨, kaulakorut 32‚ā¨ - 45‚ā¨)

Katso tästä kaikki LUONTO malliston korut

 

Aava meri antaa tunteen vapaudesta ja luo uskoa tulevaan - Itämeri-mallisto

Tyylik√§s¬†IT√ĄMERI¬†-korumallisto on saanut vaikutteensa It√§meren tyrskyist√§ ja kalliorannoista.¬†

IT√ĄMERI-mallistomme korut ovat hieman kookkaampia kuin esim Luonto-malliston korut. Tyrsky-kaulakoru, Purjeet-kaulakoru ja Luoto-kaulakoru ovat malliston kulmakivi√§.

Maininki-kaulakoru ja Seili-kaulakoru ovat tämän vuoden uutuuksia. Itämeri-malliston koruissa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin ja työn viimeistelyn laadukkuuteen - sillä kauneus asuu yksityiskohdissa. 

Syksyn uutuutena Itämeri-sarjaan on tullut kultaiset 'Elämän Purje' -riipus ja 'Elämän Purje'-korvakorut. Elämän Purje koruissa olemme käyttäneet kiillotettua ja mattapintaista 9K keltakultaa. (375 kulta). 

 

Kultainen Elämän Purje riipusKultaiset Elämän Purje korvakorut


IT√ĄMERI mallistoon kuuluu my√∂s muita koruja: kaulakoruja, korvakoruja, rannekoru ja sormuksia.

Katso t√§st√§ kaikki IT√ĄMERI malliston korut¬†

 

Kun haluat voimaannuttaa läheisiäsi - korukivi-korut

Kauneutensa lisäksi korukivien koetaan viestittävän merkityksiä sekä voimaannuttavan käyttäjäänsä. 

Käytämme koruissamme mm ruusukvartsia, ametistia, kuukiveä, kalsedonia, lapis latsulia, meripihka ja topaasia. Alla suosikkikaulakoruja. Jokaisella korukivi-kaulakorulla on myös yhteensopivat korvakorut. Korukivi-korvakoruja on nappi-, rengas- ja roikkuvia malleja.

Korukivi-mallistossamme meill√§ on korukivi-kaulakoruja, korukivi-korvakoruja, korukivi-rannekoruja sek√§ korukivi-sormuksia. (Alkaen hinnat: kaulakorut 39‚ā¨, korvakorut 27‚ā¨, rannekorut 19‚ā¨ ja sormukset 39‚ā¨)

Katso tästä kaikki korukivi-korumme

  

Tarina kahden ihmisen välisestä rakkaudesta - Symbolikorut 

Kenties tärkein syy kantaa korua sisältyy sen kertomaan tarinaan. Korun mukana toisille kulkee tarina rakkaudesta, mutta toisille se voi olla tarina selviytymisestä, kasvutarinasta, pelon voittamisesta tai omasta lapsesta.  Minkä tarinan sinä haluat kertoa?

Symbolikorut ovat erinomainen joululahja erityisesti nuorille, unohtamatta tietenkään myöskään aikuisia.

Sydän korut joululahjaksi rakkaalle

Sydän on rakkauden symboli. Se kuvastaa romanttista rakkautta. Mutta myös rakkautta ja kiintymystä perheenjäsenten tai muuten tärkeiden henkilöiden välillä.

 

 

Elämänpuu korut joululahjaksi rakkaalle

Elämänpuu on perheen, elämän jatkuvuuden ja kasvun symboli. Uuden alun, positiivisen energian sekä loistavan tulevaisuuden symboli. 

 

Mitä muut symbolit kertovat?

Ikuisuus kuvastaa henkisyyttä, ikuista rakkautta ja voimaantumista.
Suojelusenkeli suojelee kantajaansa.
 
Tähti kuvastaa Pohjantähteä, joka symbolisoi elämänpolun löytämistä ja tien löytämistä kotiin.

Katso tästä kaikki symboli-korumme 

 

Horoskooppi korut ovat kestosuosikkeja joululahjaksi

Upeat design-horoskooppikorumme ovat yhdistelmä ruusukultaa ja hopeaa. Horoskooppi-kaulakorumme ovat moderneja ja tarkasti viimeistelyjä, korunvalmistuksen käsityötä parhaimmillaan. Niissä yhdistyvät 925 hopea ja ruusukultaus. Horoskooppi-kaulakorut ovat suosittuja nuorten keskuudessa.

Kauris (23.12.-21.1.), Vesimies (22.1.-19.2.), Kalat (20.2.-20.3.), Oinas (21.3.-20.4.), Härkä (21.4.-20.5.), Kaksoset (21.5.-21.6.), Rapu 22.6.-22.7.), Leijona 23.7.-22.8.), Neitsyt (23.8.-22.9.), Vaaka (23.9.-23.10.), Skorpioni (24.10.-22.11.) ja Jousimies (23.11.-22.12.)

Kaksoset horoskooppikaulakoruJousimies horoskooppikaulakoruRapu horoskooppikaulakoruKalat horoskooppikaulakoruOinas horoskooppikaulakoru

Katso tästä kaikki horoskooppikaulakorut

 

 

Kultaiset kaulakorut ja korvakorut joululahjaksi 

Syd√§mesi on kultaa¬†ūüíõ¬†

Syksyn uutuutena Taika-korujen valikoimiin on tullut kultakorut. On vaikea löytää mitään niin klassisen kauneuden ilmentymää kuin kultakoru. Aina ajaton ja kestävä. Kultakorut pysyvät kauniina pitkään ja niitä siirretään sukupolven yli.

Haluamme, että myös kultakoruissamme yhdistyvät puhdaslinjainen ja selkeä design sekä laadukkaat materiaalit ja työnjälki. Osa malleista on samoja kuin hopeakoruissamme, osan malleista valmistamme vain kultaisina. Käytämme myös kultakoruissamme mattapinnan ja kiillotetun kullan leikittelyä.

Kultakoruissa olemme k√§ytt√§neet 375 kultaa (9K), p√§√§asiassa keltakultaa, mutta osassa malleista my√∂s valkokultaa. Kultaiset riipukset ovat alkaen 90‚ā¨, kultaiset korvakorut alkaen 49‚ā¨.

 

Katso tästä kaikki kultakorumme 

 

Korvakorut ovat joulun lahjasuosikkeja

Korvakorut ovat aina hyvin tyk√§ttyj√§ ja paljon k√§ytettyj√§. Ne ovat loistavia joululahjoja niin puolisolle, tytt√§relle kuin yst√§v√§llekin. Kaikki pit√§v√§t korvakoruista, ne sopivat asuun kuin asuun. Korvakoruja alkaen 18‚ā¨. Valikoimissamme on nappikorvakoruja, korvarenkaita ja roikkuvia korvakoruja. Niin isoja kuin pieni√§kin. P√§√§asiallinen materiaali on 925 hopea.¬†Muista my√∂s roikkuvat puukorvakorumme sek√§ kimaltavat Swarovski korvakorut.

Helmikorvakorut keskikokoinen AA-luokitusYhteinen Polku korvakorutYmpyrä hopeakorvakorutRuusukulta korvarenkaat Rengaskorvakorut

Katso tästä kaikki korvakorumme


Rannekorut ovat tykättyjä joululahjoja

Korvakorujen lis√§ksi rannekorut¬†ovat toivottuja joululahjoja. Niit√§ l√∂ytyy sek√§ hopeisia rannerenkaita ja ranneketjuja, korukivi-rannekoruja ett√§ nahkarannekoruja. Hinnat alkaen 15,90‚ā¨.

Aalto rannerengas hopeaTurkoosikivi rannekoruHopearanneketju TähtiNahkarannekoru helmellä

 

 

Katso tästä kaikki rannekorumme

 

Parhaat joululahjat pikkutytölle

Suurin osa Taika-korujen koruista on tarkoitettu aikuisille ja nuorille. Mutta löytyy valikoimastamme myös ihanuuksia pikkutytöillekin. Niin kaulakoruja kuin korva- ja rannekoruja.
 

Katso tästä kaikki lasten korut

 

Yllä on iso joukko toivelahjoja. Toivottavasti sait joululahjaideoita rakkaillesi. Jos vielä haluat tarkastaa listauksen myydyimmistä tuotteistamme, paina alla olevaa linkkiä.

Katso tästä suosituimmat korumme


Myös Taika-korut korublogi

Syksyn 2020 korutrendit
Syksyn 2020 korutrendit

lokakuu 08, 2020 1 min

Syksy ja syksyn trendit ovat täällä. Korutrendeihin vaikuttavat tällä hetkellä neljä eri suuntausta. Lue, mitkä ne ovat. Oletko samaa mieltä?
Lue lisää
Korut verkkokaupasta? Viisi vinkkiä jotta onnistut
Korut verkkokaupasta? Viisi vinkkiä jotta onnistut

syyskuu 03, 2020 4 min

Korun design on tärkeä asia korun ostamisessa, mutta jos tuote ei vastaakaan ominaisuuksiltaan toiveitasi, on tuloksena pettymys ja korun palautus. Lue viisi vinkkiä, miten onnistut paremmin korun ostamisessa netistä!
Lue lisää
Sormuksen valintaopas
Sormuksen valintaopas

elokuu 14, 2020 5 min

Haluaisitko sormuksen, joka saisi sormesi näyttämään kauniimmilta?
Tuntuuko sinusta, että jostakin syystä sormukset eivät vain sovi sinulle? Tämä artikkeli kertoo miten valita oikea sormus juuri sinun sormillesi.

Lue lisää